Røkkes menn på alle sider av bordet

Røkkes hoffmegler satt på begge sider av forhandlingsbordet. De som skulle overse transaksjonen, er tett knyttet til hoffmegleren.

Publisert 8. april 2009 kl. 06.35
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.10
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 144 ord
Foto: Finansavisen
Arctic Securities-sjef, Mads Syversen, har jobbet for Kjell Inge Røkke i mange år, og blir ofte omtalt som Røkkes hoffmegler. Syversen var, ifølge Dagens Næringsliv, veldig involvert ved salget av aksjene i Aker Solutions sommer 2007.Les også: - Alt om den skitne Aker/Røkke/Aker Solutions-saken.Syversen og Arctic Securties var rådgiver i forbindelse med det meget omstridte salget av flere selskaper til Aker Solutions. Arctic var også rådgiver når Aker Solutions skulle hente 2 milliarder kroner i obligasjonsmarkedet, skriver avisen.Les også: - Vi har tillit til at Arctic håndterer dette med den største profesjonalitet, sier IR-sjef Jannik Lindbæk jr. i en kommentar.Leder for revisjonskomiteen i Aker, Finn Berg Jacobsen, er styreleder i Arctic Securities. Denne mannen skulle også vurdere den siste Aker Solutions-saken. Berg Jacobsen har kontor hos advokatfirmaet BA-HR. BA-HR var juridisk rådgiver i den mye omtalte milliard-transaksjonen.