Saksøkes for millioner

- Dette er en gammel sak som har minst to sider, sier Arne Blystad.

Publisert 2. april 2009 kl. 10.10
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.02
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 98 ord
Arne Blystad - Foto: Finansavisen
Arne Blystad er blant dem som er saksøkt etter salget av riggselskapet Songa Drilling, skriver Dagens Næringsliv.Ifølge avisen har Abbot Group, som mener selgerne har opptrådt uaktsomt, saksøkt flere tidligere aksjonærer i Songa Drilling for 114 millioner kroner. Blant de saksøkte er selskapene til Blystad, Gunnar Hvammen og Jon Christian Syvertsen.Videre går det frem at kravet er fordelt mellom de enkelte saksøkte i henhold til deres andel av aksjene som ble solgt til Abbot.- Dette er en gammel sak som har minst to sider, og som jeg ikke føler det er riktig å kommentere, sier Blystad til DN.