Ukens 105 konkurser

105 konkurser ble kunngjort åpnet i Brønnøysund denne uken, deriblant én i Notar. Her er oversikten.

Foto: Scanpix
Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde fredag konkursåpning i følgende selskaper:Østfold: Systemteknikk AS. Oslo: El Granada AS. Hedmark: Sagatun Restaurant & Bardrift AS. Buskerud: Elkjøp Nesbyen AS. Telemark: Herrekroa DA. Aust-Agder: Møbelgrossisten Avd. Lillesand AS. Rogaland: Manpol. Hordaland: Notar Eiendom Bergen Vest AS. Møre og Romsdal: Andromena AS; Håhjem Bygg AS; Sunnmøre Installasjon AS. Sør-Trøndelag: Holmen Bygg AS.I tillegg ble det kunngjort 12 personlige konkurser.Hele listen, pluss ytterligere opplysninger, finner du her.105 konkurser Dermed ble det denne uken kunngjort åpnet 105 konkurser, hvorav 32 personlige:Tirsdag: 28 konkurser Onsdag: 30 konkurser Torsdag: 23 konkurser

Nyheter
Næringsliv