Dette ifølge nyhetsbyrået Interfax.Meldingen ble kjent fredag morgen, og går ut på at den føderale namsmannen har beordret at en spesialist skal bestemme hvilke prosedyrer som skal gjennomføres i forbindelse med salget av VimpelCom-aksjene til Telenor.Pressetalsmann Dag Melgaard i Telenor har ennå ikke hørt noe nytt fra Russland.- Det er igangsatt en prosess, men som det ble omtalt i russiske og internasjonale medier torsdag, vil dette ta tid. Man skal nå blant annet ha på plass en verdivurdering, sier Melgaard til NA24.Aksjene ville ikke bli solgt i nær framtid, meldte det russiske nyhetsbyrået Itar-Tass torsdag.Minoritetsaksjonæren Farimex har i flere rettsinstanser i Sibir fått medhold, og Telenor er dømt til å betale 1,7 milliarder dollar i erstatning til de øvrige aksjonærene i VimpelCom. Bakgrunnen er at Telenor blir beskyldt for å ha forsinket VimpelComs oppkjøp av det lille teleselskapet Ukrainian Radio Systems. (©NTB)