kunngjorde onsdag konkursåpning i følgende selskaper:Østfold: Smart Classics AS.Akershus: Alltek AS.Oslo: Akershus Transport og Utleie; Bilsport Bilteknikk AS; Åkeberg Tikka AS.Hedmark: Håndverksbygg AS; K&R Graverservice Ltd..Buskerud: Engersand Brygger AS.Vestfold: Heat Tech AS; Notech SMI AS.Telemark: Aktiv Industripartner Norge AS; Byggfirma Snekkeren Myrvang AS; Parfymedrift AS.Aust-Agder: Bedrifts Data.Vest-Agder: AV Centeret AS.Hordaland: Bergen Byggforvaltning AS; Ferreira Paulo Jorge Sousa; Inspirasjon Kurs og Tekstil AS; Stord Bemanning AS; Stord Dialog AS; Tømraren Hamre Martin AS.Sogn og Fjordane: Nordfjord Bilutleige AS.Møre og Romsdal: Arctic Oysters AS; Bilplassen AS; PSH Trading.Sør-Trøndelag: Blue Marlin Ltd.; Suntime Products AS; Tekseth AS.Nordland: Actina Nor; Bindal Avløserlag; Løwini Håndtverk AS.Finnmark: Transport Service Båtsfjord AS.I tillegg ble det kunngjort åpnet 13 personlige konkurser.