Avgjørelsen om hvor Norge skal arrangere den internasjonale Grand Prix-finalen neste år, vil komme raskt, lover kringkastingssjef Hans-Tore Bjerkaas og kulturminister Trond Giske (Ap). Seieren i Moskva innebærer at Norge - i praksis NRK - får det ærefulle, men også kostbare oppdraget med å arrangere neste års internasjonale Eurovision Song Contest-finale.Bjerkaas og Giske er enige om at Norge ikke skal legge seg på samme økonomiske nivå for forestillingen som russerne gjorde i Moskva sist helg, der finalen skal ha kostet 280 millioner kroner.- Dersom vil legger oss på et normalt nivå, etter mønster fra Finlands siste arrangement, vil Grand Prix-finalen komme opp i 150 millioner kroner, sier Giske.PR-strateg Bjørn N. Jacobsen mener norske myndigheter bør gripe sjansen til å markedsføre neste års internasjonale finale som XL-arrangement - et nasjonalt merkearrangement. Jacobsen mener også at når det gjelder såkalt city branding er det Oslo som er mest sannsynlig arrangørby.