28 konkurser i går

Onsdag ble 28 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund.

Foto: Are T. Samsonsen, Akam.no
Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går konkursåpning i følgende selskaper:Østfold: Easywear AS. Akershus: Asker og Bærum Elektro Installsjon AS; E-Motion AS; Finstadsvingen 26 AS; FSP Rør og Sveis AS; Sambygg AS. Oslo: Oslo Bygg AS; Syden Hus AS. Hedmark: Nano Norge AS. Telemark: HSH Buss og Reiser AS. Vest-Agder: Agder Offshore Events AS; Sunnhudnorden AS; Sveise og Verneutstyr AS. Rogaland: Marc Opolo Stavanger AS; Tood Varme. Nord-Trøndelag: Stjørdal Boligservice AS. Nordland: Telekiosken Bodø AS; Telekiosken Fauske AS. Finnmark: Uniq Engineer Personnel Offshore AS.I tillegg ble det kunngjort åpnet ni personlige konkurser.Hele listen, samt ytterligere opplysninger om konkursene, finner du her.

Nyheter
Næringsliv