99 konkurser

99 konkurser ble kunngjort åpnet i Brønnøysund denne uken. Her er oversikten.

Foto: Are T. Samsonsen, Akam.no
Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde fredag konkursåpning i følgende selskaper:Østfold: Våler Drift AS. Akershus: Hølen AS; Interiørhuset Apothekgaarden AS; Star Bilverksted Ltd.. Hedmark: Garden of Eden Norge Ltd.. Oppland: Amadeus Askim Limited. Vestfold: Officemaid AS. Vest-Agder: Agemon AS. Hordaland: Entrepreneurservice Limited; Byggm Hopland & Sønn AS; Villa Restaurant & Bar AS. Møre og Romsdal: Hytte & Heim AS; Livs Montage og Vedlikehold. Nord-Trøndelag: Skage Blikk & Bilglass. Troms: Agitatio AS; Fish Supply AS; Telecom Nor Nuf.I tillegg ble det kunngjort åpnet syv personlige konkurser.Hele listen, samt ytterligere opplysninger om konkursene, finner du her.99 konkurser Dermed ble det denne uken kunngjort åpnet 99 konkurser, hvorav 22 personlige:Tirsdag: 35 konkurser Onsdag/torsdag: 40 konkurser

Nyheter
Næringsliv