Air France-fly savnet over Atlanterhavet

Et fly med 228 personer om bord på vei fra Brasil til Frankrike er savnet over Atlanterhavet. Flyet skulle ha landet i Paris klokka 11.15.

Næringsliv

Flygelederne mistet kontakten med flyet ved 8-tiden, vel tre timer før det skulle ha landet på flyplassen Charles de Gaulle i den franske hovedstaden.- Vi er svært bekymret. Flyet forsvant fra skjermene for flere timer siden. Det kan dreie seg om et problem med en radiosender. Men slike feil er veldig uvanlige, og flyet landet ikke da det skulle, sier en kilde på flyplassen.Flyet tilhører selskapet Air France, som opplyser det er en stund siden de har hatt radiokontakt med pilotene. Samtidig sier det brasilianske luftforsvaret at de har satt i gang leting etter flyet i nærheten av øygruppen Fernando de Noronha.Det var 216 passasjerer og 12 besetningsmedlemmer om bord på flygingen AF 447.Flyet av typen Airbus A330 tok av fra en flyplass i Rio de Janeiro søndag klokka 19 lokal tid.Franske luftfartsmyndigheter har opprettet et krisesenter på Charles de Gaulles-flyplassen. En statssekretær i transportdepartementet skal besøke senteret senere mandag. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv