E6 stengt etter ras

Helgeutfarten ble kraftig forsinket etter at store steiner raste ut på E6.

Foto: Scanpix
Næringsliv

Helgeutfarten ble kraftig forsinket etter at store steiner raste ut på E6 ved Nebbenes i Eidsvoll fredag ettermiddag. Politiet måtte sperre hele veien.Midt i fredagsutfarten måtte politiet og Vegvesenet sperre E6 i begge retninger ved Nebbenes etter at store steiner hadde rast ned fra en fjellside og lagt seg i veikanten. En politipatrulje som kom til stedet etter kort tid, hørte det de kalte «urovekkende lyder» fra fjellet og konkluderte med at det var riktig å sperre europaveien i begge retninger av hensyn til sikkerheten.- Vegvesenet har geologer og andre fagfolk på stedet som vurderer videre tiltak. Det er lange køer i området. Den siste tilbakemeldingen er at det er mye trafikk, men det beveger seg framover, sier operasjonsleder Geir Eriksen i Romerike politidistrikt til NTB.Vegvesenet har skiltet omkjøring gjennom Råholt. Politiet ber folk være forberedt på køer og sakte kjøring. Operasjonslederen regner med at E6 vil være sperret i lang tid. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv