Er det kult å gå med Lehman t-skjorte?

Eller hva med å eie en kopp fra selskapet? Eller en cigar-eske? eBay flommer over av konkursboet.

Næringsliv

Lehman Brothers og Bear Stearns brukte flere hundre år på å bygge seg opp et respektabelt navn, men brukte bare noen få måneder på å rasere et godt navn og et godt rykte.I fjor på denne tida var Lehman et fantastisk navn å ha på CVen, mens det i dag er et belastet navn. Det samme gjelder Bear Stearns.Kult? Men er Lehman Brothers og Bear Stearns så belastet at det er litt kult? Vi velger å tro dette, og saumfarte eBay etter gode og kule objekter fra disse dødsboene.Hva sier du til en Lehman-klokke , et morsomt krus (ikke helt en del av boet, men morsom likevel), en Lehman cigar-holder , en Bear Stearns papirvekt eller kanskje aller enklest og best: en Lehman Brothers T-skjorte.Finanshumor er kanskje ikke den aller morsomste, men dukker du opp på sommerfesten med en Lehman T-skjorte får du nok et par blikk etter deg. Er det kult? Ja, vi tror det.

Nyheter
Næringsliv