Fremtidens aviser er ikke laget av papir

Det mener verdens mektigste mediemann.

News Corp-eier, Rupert Murdoch - Foto: CC
Næringsliv

News Corp.-eier Rupert Murdoch, selskapet som blant annet eier ti-talls aviser i Australia, Storbritannia og USA. Selskapet eier Fox og en rekke andre TV-kanaler. Selskapet kjøpte det sosiale nettverksstedet MySpace i 2006. Her kan du se alle eiendelene til News Corp.- I stedet for en avis laget av papir med trykksverte, vil du motta avisen til et en mobil enhet. Den vil motta hele avisen gjennom internett, og bli oppdatert ca. hver time, sier mediemogulen om fremtidens avis til nyhetsbyrået AFP.Murdoch omtaler da indirekte Amazon Kindle eller den tilsvarende enheten fra Sony. Det er også ikke ulikt det du leser akkurat nå. En nettavis.Nyhetsmogulen omtaler en verden der du får nyhetsvarsler à la Reuters rett til din mobil, men du laster ned (og betaler for), nyhetene på din mobile enhet. Samtidig venter Murdoch at nettaviser skal ta betalt for sine tjenester.

Nyheter
Næringsliv