"Har du sett denne mannen?"

Norsk politi jakter på norsk storsvindler i Asia.

Lars Rune Solberg
Næringsliv

Storsvindler Lars Rune Solberg (39) har kjørt 13 selskaper i grøfta på åtte år, skriver Finansavisen mandag. Avisen har fulgt svindlere i mange måneder i en repotasjeserie, og nå viser det seg at norsk politi jakter på sinvdleren i øst.Solberg opererer under en rekke dekknavn, deriblant Vincent Doss. Dette er det han brukte for å lede NUF-et Norsk Ressurs Formidling, et selskap som gikk under 15. mai i fjor. Dette er da bare ett av de totalt 13 selskaper mannen har kjørt i grøfta.- Vi leter etter ham. Jeg har blant annet vært i kontakt med indiske myndigheter, sier politiførstebetjent Thor Erling Mikkelsen ved Oslo politidistrikt til avisen. Solberg har tidligere tilbragt tid i landet, sist gang han var på rømmen.Les mer om Solberg i dagens Finansavisen.

Nyheter
Næringsliv