- Jeg sa jo at de var spekulanter

Øystein Stray Spetalen og Petter Stordalen sa de var langsiktige, men etter halvannet år er turen i Skogen over.

Spetalen og Stordalen Foto: Finansavisen
Næringsliv

Investortrioen Petter Stordalen, Øystein Stray Spetalen og Ove Gusevik taper rundt 350 millioner kroner når de nå selger seg ut av Norske Skog - halvannet år etter at de gikk inn i selskapet.Mangeårig konserntillitsvalgt Kåre Leira i Norske Skog advarte den gang mot at "det ikke er vanlig at aksjetradere går inn og sikrer langsiktig industriell utvikling", men er ifølge Dn likevel overrasket over at de selger seg ut på dagens kursnivåer.- Jeg sa jo at de var spekulanter, og at deres eierskap ikke ville bli langvarig. Det fikk jeg rett i, sier han.Investortrioen sa de skulle være langsiktige i Norske Skog, men Øystein Stray Spetalen gidder ikke å svare på Dns spørsmål om at det å selge seg ut etter halvannet år er langsiktig.

Nyheter
Børs