- Kuren er en ordentlig resesjon

Den genierklærte finansmannen Peter Schiff forklarer hvor ille det faktisk er.

Peter Schiff - Foto: Scanpix/CC
Næringsliv

I august 2006 mente kommentatoren og megleren Peter Schiff at USA var på vei inn i en resesjon, senest i løpet av 2008. Og han sa den gang at det ikke ville være en resesjon som ville være over på noen kvartaler. Den vil vare i flere år, sa han.Han anseelse ble ikke mindre da han fikk rett og i tillegg ga ut boken Crash Proof: How to Profit From the Coming Economic Collapse før finanskrisen.- Aksje- og finanskrisen ble varslet. Folk ville bare ikke høre, sa Trygve Hegnar som en kommentar til innslaget på CNBC den 28. august 2006 i mars.Schiff har i alt publisert 182 videoer på Youtube, og har blitt sett av over 200.000 seere.- Mye verre Schiff mener det aller verste som kan skje, er det som skjer nå.- Kuren er en resesjon. (...) Det kommer til å bli verre, før det blir mye verre, sier Schiff om det regjeringen gjør for å hindre en dyp resesjon.Se talen hans her:

Nyheter
Næringsliv