Selger gullgruven

Saab-raideren Bård Eker selger gullgruven Projectiondesign for nær 500 millioner kroner til Gert Munthes Hercules.

Bård Eker - Foto: Scanpix
Næringsliv

Samtidig som Bård Eker jobber på spreng for å kjøpe den svenske bilstoltheten Saab, er han i ferd med å selge det superlønnsomme projektorselskapet Projectiondesign, skriver Finansavisen lørdag.Kjøper er private equity-selskapet Hercules under ledelse av Gert Munthe. Prisen skal være opp mot 500 millioner kroner.For Eker, som sitter med 54 prosent av aksjene i selskapet, betyr det at han får innpå 250 millioner friske kroner rett inn på konto, men også medgründerne, daglig leder Jørn Eriksen, Kjell Einar Olsen og Rolf Magnar Gjelsvik kan glede seg over flere titalls millioner kroner hver, skriver avisen.

Nyheter
Næringsliv