Skipsreder krasjlandet på Fornebu

Tapte over 20 millioner på Telenor Arena. - Det er en ille sak.

Telenor Arena, Stabæks hjemmearena - Foto: Sony
Næringsliv

Skipsreder Wilh. Wilhelmsen har tapt 21 millioner kroner på helse- og legesenteret på Fornebu gjennom sitt Skips as Tudor, skriver Dn. Senteret konket etter bare tre måneder i drift.- Av alle de ting vi ikke har greie på, er dette en av de beste kandidatene, vil jeg si. Det er en ille sak. Det er mye penger som er tapt, sier direktør Bjørn Havnes i Skips as Tudor.Utgangspunktet for investeringen var ifølge avisen Wilhelmsens bekjentskap med Stabæk-fysioterapeut Tor Østhagen. Etter litt fødselshjelp skulle han selge seg ut til Østhagen og andre gründere.Bank 1 Oslo, som hadde lånt ut 30 millioner til senteret, sier til Dn at tapet blir "betydelig".

Nyheter
Næringsliv