TA Invest-gründer konkurs

Oslo byfogdembete har slått TA-Invest-topp Eva-Karin Haugen konkurs.

Eva Karin Haugen, en av personene bak TA-Invest - Foto: Scanpix
Næringsliv

Advokat Leif Petter Madsen i advokatfirmaet Wikborg Rein er oppnevnt som bostyrer. Han skal prøve å skaffe oversikt over verdier og gjeld i boet, skriver NA24.Kvinnen forvaltet sammen med sin samboer Per Sten Andersen rundt 300 millioner kroner for aksjeklubben TA Invest, men da personer i klubben ville realisere verdiene, kom det fram at det nesten ikke var penger igjen.Politiet har satt i gang en stor operasjon for å finne ut hvor de investerte midlene har blitt av, og har i hovedsak funnet en rekke eiendommer. Mange av dem er pantsatt til langt over pipa. Det to er siktet for underslag, bedrageri samt brudd på verdipapirfondsloven.Det er foreløpig ikke åpnet konkursbehandling av Per Sten Andersens bo. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv