Telenors Russland-aksjer kan likevel bli solgt

Russiske myndigheter sier at Telenors aksjer i VimpelCom likevel kan bli solgt før ankesaken om aksjeposten er behandlet.

Telenors konsernsjef Jon Fredrik Baksaas - Foto: Scanpix
Næringsliv

Den russiske føderale namsmannen dementerer dermed en uttalelse fra sin egen visedirektør tidligere tirsdag, melder nyhetsbyrået Reuters.Første visedirektør Sergej Sazanov slo fast at salget ikke ville bli gjennomført før det var falt en avgjørelse i ankesaken, men dette tilbakevises i en uttalelse på etatens internettside.- Den føderale ankedomstolen i Vest-Sibirs behandling av saken stanser ikke fullbyrdelsen av den tidligere dommen og hindrer ikke aksjesalget som allerede er i gang, heter det i uttalelsen.Ankedomstolen ligger i byen Tjumen drøye 200 mil øst for Moskva.Tidligere på dagen slo også talskvinne for ankedomstolen, Natalja Selivanova, fast at aksjene ikke ville bli lagt ut for salg før en endelig beslutning er fattet.Domstolen skal etter planen behandle Telenors anke onsdag, etter å ha utsatt behandlingen fra 26. mai.

Nyheter
Børs