- Tiltakene mot krisen i ferd med å hjelpe

Tiltakene mot den økonomiske krisen begynner å virke, mener Storbritannias statsminister Gordon Brown.

To glade tradere på Wall Street - Foto: AP
Næringsliv

Tiltakene mot den økonomiske krisen begynner å virke, mener Storbritannias statsminister Gordon Brown.I et brev til EU-kommisjonens leder José Manuel Barroso og andre EU-ledere oppfordrer Brown til å avstå fra proteksjonistiske virkemidler.- Ferske tall antyder at vi er på rett vei, men det er ikke rom for hvileskjær. Europa må benytte alle de midler som står til rådighet og få arbeidsledige tilbake i jobb, sier Brown.Tall som ble offentliggjort onsdag ty på at den britiske økonomien kan være på vei ut av nedgangstidene. I april vokste den britiske industriproduksjonen for første gang på mer enn ett år. Samtidig ble det samme måned målt økonomisk vekst i Storbritannia.

Nyheter
Næringsliv