24 konkurser i går

Onsdag ble 24 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund.

Foto: Are T. Samsonsen, Akam.no
Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går konkursåpning i følgende selskaper:Østfold: Laserklinikken Moss AS; Team Bygg Østfold AS.Akershus: AL Maskin AS; AL Maskin Utleie AS.Oslo: Bekvama Skor Oslo AS; Sales Group Scandinavia Corporation AS; Scan Geophysical ASA.Hedmark: Boligkameratene AS; Canorado Outdoor Activities AS.Vestfold: HK Bygg og Vedlikehold AS.Aust-Agder: IM Drift AS.Vest-Agder: Aksjeparken AS.Rogaland: I Boks Emballasje AS; Linnea AS.Hordaland: Viksund Båt AS.Sogn og Fjordane: BTB Bygg AS.Møre og Romsdal: Dahls Båtbyggeri AS; Leikestova Fosnavåg AS.Troms: Andersen Games AS.I tillegg ble det kunngjort åpnet fem personlige konkurser.Hele listen, samt ytterligere opplysninger om konkursene, finner du her.