Betaler over 200.000 for finalebilett i Wimbledon

Venus og Serena Williams møtes i Wimbledon-finalen - for andre gang på rad. Og: Tennisgale briter betaler over 200.000 kroner for - kanskje - å se Andy Murray spille finale søndag.

Tennisspillerne Serena Williams (t.v.) og søsteren Venus Williams - Foto: Scanpix
Næringsliv

Wimbledon-turneringen i tennis nærmer seg slutten, og i dag ble det klart at søstrene Williams nok en gang møtes i kvinnefinalen. Der møttes de to så sent som i fjor, da storesøster Venus slo Serena 7-5, 6-4 og vant for femte gang i Wimbledon.Storesøster Venus feide verdensener Dinara Safina av banen med 6-1, 6-0, mens lillesøster Serena slet litt mer med å slå ut Elena Dementieva 6-7, 7-5, 8-6.Dette er for øvrig fjerde gang søstrene Williams møtes i Wimbledon-finalen. Serena leder før årets finale 2-1 i innbyrdes oppgjør, ettersom hun slo Venus både i 2002 og 2003.200.000 for å se Murray - kanskje I morgen går semifinalene for herrer, og allerede før Andy Murray har slått en ball mot amerikanske Andy Roddick kjøper britiske fans finalebilletter for så mye som 20.000 pund, skriver Daily Mail, som mener det kvalifiserer til de dyreste billettene for et britisk sportsarrangement noen gang.En brite har ikke vunnet Wimbledon for herrer siden 1936.Skal Murray klare det, må han i tillegg til Roddick slå enten Roger Federer eller Tommy Haas.

Nyheter
Næringsliv