Continental Airlines inn i Star Alliance

Continental Airlines har fått klarsignal fra amerikanske konkurransemyndigheter om å slutte seg til samarbeidet.

Publisert 14. juli 2009 kl. 10.23
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.35
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 86 ord
FOTO: JAN OVIND/Scanpix
Continental Airlines (NYSE: CAL) har fått klarsignal fra Amerikanske konkurransemyndigheter om å slutte seg til samarbeidet mellom United Airlines og åtte andre flyselskap i det internasjonale nettverket Star Alliance.Samarbeidet er en rammeavtale som knytter selskapenes tilbud og forretningsnettverk tettere sammen, som skal komme kundene til gode og gi en mer effektiv drift, heter det i meldingen.Samarbeidet amerikanske konkurransemyndigheter nå har gitt tillatelse til, omfatter i tillegg til United Airlines også Star Alliance medlemmene Air Canada, Austrian, bmi, Lufthansa, Scandianavian Airlines (SAS), Swiss og TAP Air Portugal.