Elle sikter ikke mot menn med naken Skarbø

- Vi har overhodet ikke mannlige lesere i tanken når vi velger en slik forside, sier redaktør.

Publisert 15. juli 2009 kl. 13.11
Oppdatert 15. juli 2009 klokken 13.14
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 132 ord
Faksimile Elle
For tredje året på rad, har Elle en naken kjendiskvinne på forsiden av sitt sommernummer. I år er det 38 år gamle Synnøve Skarbø som pryder forsiden.Elle forventer ikke å tiltrekke seg mannlige lesere, og mener ikke forsiden gjør at bladet kan forveksles med et manne-blad.- Jeg er ikke enig i at coveret på ELLE nr 8 til forveksling ligner et cover på et manneblad, og vi har overhode ikke mannlige lesere i tanken når vi velger en slik forside. Temaet er kropp og nakenhet - et tema som jenter er opptatt av - spesielt om sommeren, og spesielt nå når det er så mye hud og nakenhet i motebildet, sier Signy Fardal, redaktør i bladet.Fardal tror bladet kommer til å selge godt, med tanke det store kroppsfokuset som er på sommeren.