Hele 29 konkurser i går

Hele 29 konkurser ble kunngjort åpnet i Brønnøysund i går. På listen finner vi både en TA Invest-gründer og en fotballkonkurs.

Foto: Are T. Samsonsen, Akam.no
Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går konkursåpning i følgende selskaper:Akershus: Follo Fotball AS; Gardermoen Bygg og Eiendom AS; Kirkealleen 3 AS; Oblys AS; PHS Consulting AS.Oslo: Property Development International Inc. AS.Hedmark: Boligtelefonen AS.Vestfold: Sea Plastic Recycling AS.Aust-Agder: Oslo Rørleggerservice AS.Rogaland: Lafthuset AS; Scanbo AS; Ålgård Pubdrift AS.Hordaland: Mehl Gruppen AS; Pronto AS.Møre og Romsdal: Hellebro Bygg AS; Pluss Foto AS.Sør-Trøndelag: Trend Store Trondheim AS.Nord-Trøndelag: Xtraz ANS.I tillegg ble det kunngjort åpnet 11 personlige konkurser, deriblant for TA Invest-gründer Per Sten Andersen.Hele listen, samt ytterligere opplysninger om konkursene, finner du her.

Nyheter
Næringsliv