Hotel Continental evakuert

Hotel Continental er evakuert på grunn av brann (oppdatert).

Foto: iStockphoto
Næringsliv

Det brenner på kjøkkenet på Hotel Continental i Oslo. Alle i huset er evakuert, og ingen skal være skadd.- Jeg tror dette går fint, sier Karin Holme, personaldirektør ved hotellet, til NTB.Til sammen 83 gjester bor på hotellet i Oslo sentrum for tiden, og rundt halvparten oppholdt seg på rommene da brannen brøt ut.Det foregår ombygginger på kjøkkenet med en del tekniske arbeider, men det er foreløpig uklart hva som er årsaken.- Alle som befant seg i bygningen skal ha kommet seg ut. Våre røykdykkere går gjennom etasjene for å være helt sikre, sier vaktkommandør Hans Morten Hansen ved 110-sentralen.- Vi er ikke sikre på omfanget av brannen. Det har vært en del røyk som har spredd seg oppover i bygget, legger han til. (©NTB)