Lakseprisen stiger kraftig

- Kundene skal ha sine volumer til tross for at hele Norge har tatt ferie, så da blir det kamp om den fisken som tas opp, sier lakseaktør

Publisert 10. juli 2009 kl. 14.18
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.33
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 90 ord
Foto: Marine Harvest
Prisene på fersk oppdrettslaks med levering i neste uke stiger nesten fire kroner per kilo. Ifølge to aktører i markedet for fersk laks er prisene på den viktigste størrelse, 4-5 kilogram, i overkant av 40 kroner kiloen.- Det har vært litt slakting denne uke, så prisene har komme opp, sier en vestnorsk trader til TDN Finans.-Det er ferie og lite slakting. Kundene skal ha sine volumer til tross for at hele Norge har tatt ferie, så da blir det kamp om den fisken som tas opp, sier en annen aktør.