Thomas Giertsen håver inn

Thomas Giertsens selskap hadde inntekter på 43 millioner kroner i fjor. Nå får han med seg to kjendisvenner, mens sjefen for børsnoterte Mamut har solgt seg ned.

Næringsliv

Det Thomas Giertsen-dominerte selskapet Feelgood Scene Film og TV økte omsetningen med 35 prosent til 42,6 millioner kroner i fjor. Resultatet før skatt ble åtte millioner kroner, skriver Finansavisen.- Vi er godt fornøyd, sier Eilert Hanoa, styreleder, Giertsens fetter og sjef for Mamut.I fjor tok eierne u t 4,2 millioner kroner i utbytte. Giertsen, som sitter på 74 prosent av selskapet, fikk dermed 3,1 millioner kroner. Han fikk dessuten utbetalt 461.000 kroner i lønn.Hanoa har solgt seg ned. Ved utgangen av 2008 satt han på 10 prosent av aksjene.Fredrik Skavlan og Atle Antonsen har i stedet kommet inn på eiersiden. De kontrollerer henholdsvis fem og to prosent.- Det er positivt at selskapet har fått inn nye aksjonærer, for vi er helt avhengige av å knytte til oss dyktige og kreative mennesker, sier styrelederen.