Ukens 123 nye konkurser

123 konkurser ble kunngjort åpnet i Brønnøysund denne uken, deriblant én på Oslo Børs. Her er oversikten.

Foto: Are T. Samsonsen, Akam.no
Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde fredag konkursåpning i følgende selskaper:Østfold: Askim Invest AS; Hawk AS; Mysen Elektromarked AS.Akershus: Termek AS; Umlimited Management.Oslo: Art Supply AS; Plaza Design Investments Limited; Soria Moria Forvaltning AS; Start HCM Oslo AS; Utopia Reklamebyrå AS.Oppland: Caliber Synthesis AS; Dalbakk Invest AS.Vestfold: AMK Blomster AS; Eurosky Aviation AS; Happy Design AS.Vest-Agder: Søm Bomiljø AS.Hordaland: Alvøen Bilverksted AS; Feleti AS; Nesttunklinikken AS; Sandven Hotel AS.Sogn og Fjordane: Stryn Vertshus AS.Møre og Romsdal: Fargemiljø AS; Nordvest Prosjekt AS.Sør-Trøndelag: Grue Erlend AS; Welander Barneklær AS.Nord-Trøndelag: G Sport Namsos AS.I tillegg ble det kunngjort åpnet fire personlige konkurser.Hele listen, samt ytterligere opplysninger om konkursene, finner du her.123 konkurser Dermed ble det denne uken kunngjort åpnet 123 konkurser, hvorav 36 personlige.Mandag: 19 konkurser Tirsdag: 29 konkurser Onsdag: 24 konkurser Torsdag: 21 konkurser

Nyheter
Næringsliv