Veidekke får svensk kontrakt

Veidekke skal bygge et verksted for vedlikehold av tog i Helsingborg.

Hurtigtoget X2000 - Foto: SJ AB
Næringsliv

Veidekke Entreprenad AB Region Skåne har ifølge en børsmelding fått i oppdrag av Jernhusen Verkstäder AB å bygge et verksted for vedlikehold av tog i Helsingborg. Kontraktssummen er 93 millioner svenske kroner eksklusive merverdiavgift.Verkstedet er på 7 200 kvadratmeter, og i tillegg skal det bygges lager og kontor i to etasjer på 3 600 kvadratmeter. Prosjektet er en "samspillskontrakt" med umiddelbar byggestart, og byggarbeidet anslås å være ferdig i mai 2010.- Prosjektet administreres som en samspillskontrakt med en tydelig uttalt målsetning om åpenhet i samarbeidet mellom vår kunde, Jernhusen Verkstäder AB, og oss i Veidekke. Vi er overbevist om at vi på denne måten kan få til et kvalitativt godt produkt til riktig kostnad, sier Håkan Stackebo, avdelingssjef Bygg, Veidekke Entreprenad AB, Region Skåne.

Nyheter
Næringsliv