har så langt denne uken kunngjort følgende konkursåpninger:Østfold: Østfold Eiendomsinvest AS.Oslo: Akersbakken 25 E Borettslag; Tea Belysning AS.Telemark: Skogland Hotelldrift AS; Skogland Restaurantdrift AS.Hordaland: Ekspandert Poly Styren Gjenvinning AS; Nutrilex AS.Møre og Romsdal: J E Øien Eiendom AS.Nord-Trøndelag: Oksdøl Bygg AS.Nordland: Lofoten Bil og Båtpleie AS.Troms: Bjørklund Thermo Transport; Seppo Bygg AS.I tillegg ble det kunngjort åpnet tre personlige konkurser.Akershus: Bekkestua Bygg AS; Net-Nor AS; Scandinavian Import Group AS; Tømrermester Neil Johnsen AS.Oslo: Lydlab AS; Modo Consulto Norge Ltd.; Nor Bud Limited; Papegøyen Malerfirmaet AS; Saki Moda AS; Terminat AS.Buskerud: Nordic Steel Buildings AS.Aust-Agder: Agder Bygginteriør AS.Rogaland: Igor Partner AS.Hordaland: Storetveitveien 173 AS.Møre og Romsdal: European Pipe Service AS.Nordland: Chanti AS; Salomonsen Maskin & Transport AS.Troms: Trosnekk ASI tillegg ble det kunngjort åpnet fem personlige konkurser.Oslo: Niro Underholdning AS.Buskerud: Rortunet Spill og Kiosk.Sogn og Fjordane: Fjorddrift AS.Finnmark: Nor Bemanning AS.I tillegg ble det kunngjort åpnet to personlige konkurser.