Opera nesten i mål

Driftsresultat og inntekter er på eller over forventning, mens resultatet før skatt skuffer litt.

Jon S. von Tetzchner - Foto: Finansavisen
Næringsliv

Opera melder om et resultat etter skatt på 22,2 millioner kroner i 2. kvartal, mot 17,7 millioner kroner i samme periode året før.Resultatet før skatt ble 30,3 millioner kroner, sammenlignet med 24,5 millioner kroner året før. Snittforventningene til analytikerne tilsa ifølge TDN Finans et resultat før skatt på 32 millioner kroner.Driftsresultatet (EBIT) ble 29,4 millioner kroner, mot 17,6 millioner kroner året før. Her hadde analytikerne ventet et resultat på 27 millioner kroner. EBITDA endte på 36,4 millioner kroner, mot forventet 20 millioner.Driftsinntektene beløp seg til 172,4 millioner kroner, sammenlignet med 112,7 millioner kroner i 2. kvartal 2008. Analytikernes forventninger lå her på 172 millioner kroner.Rapporten her. Presentasjonen her.

Nyheter
Børs