23 konkurser i går

Tirsdag ble 23 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er listen.

Foto: Are T. Samsonsen, Akam.no

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går konkursåpning i følgende selskaper:Østfold: RK Bygg Halden AS; Schau Johnny Tømrer AS.Akershus: Aberio Ltd.; Eiendomsutvikling Bygg AS; Forseth Transport Limited; GG Bygg og Vedlikehold Ltd.; Kolbotn Vare og Bud Invest Limited.Oslo: KS Profil AS; National Car AS.Oppland: E W Service.Buskerud: Lady & Landstrykeren Hurum AS.Vestfold: Mobil Personalarm AS; Ultra Frisør AS.Rogaland: Oftedal AS.Hordaland: Fix Construction AS.Møre og Romsdal: Enitech AS.Sør-Trøndelag: Gåsa AS.Nord-Trøndelag: Hågensen Fotograf AS.Nordland: Andreassen Blikkenslager AS.I tillegg ble det kunngjort åpnet fire personlige konkurser.Hele listen, og ytterligere opplysninger om konkursene, finner du her.