29 konkurser i går

Onsdag ble 29 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund.

Foto: Are T. Samsonsen, Akam.no
Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går konkursåpning i følgende selskaper:Oslo: Homansbyen Development AS; Nordraak AS; Platå Bygg AS.Hedmark: Glomma Limtre AS; Nye Tingvold Cafe ANS.Buskerud: Landfalløya Motorcenter AS; Lydstua; Mestertun AS.Vestfold: Ditt Kjøkken og Bad AS.Aust-Agder: Koncon Management AS; TIG Holding AS.Rogaland: Aerophoto AS.Møre og Romsdal: Frei Frakt AS; Molde Bar & Cafe Drift AS; Tello Sjøtransport AS.Sør-Trøndelag: Anlegg Bolig Comfort Holding AS; Anlegg Bolig Comfort Mur og Snekk AS; Marked og Mediautvikling AS; Melhus Foto AS; Trebehandling Midt-Norge AS.Nordland: AOF Nordland.I tillegg ble det kunngjort åpnet åtte personlige konkurser.Hele listen, og ytterligere opplysninger om konkursene, finner vi her.

Nyheter
Næringsliv