44 konkurser på to dager

Mandag og tirsdag ble det kunngjort åpnet 44 konkurser i Brønnøysund. Her er listen.

Foto: Are T. Samsonsen, Akam.no
Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde tirsdag konkursåpning i følgende selskaper:Akershus: JCH Bygg; K2 Hus AS.Oslo: Bogstad Cateringservice AS; Eagle Media; Flisvarehuset AS; G Tech Components AS.Hedmark: 4 Gode Naboer AS.Buskerud: Skohuset Gol AS; Tobiassen Ø Transport AS.Vest-Agder: Keras AS.Hordaland: Bergen Byggeservice AS; Bilfinans AS; Mjelde Eiendominvest AS.Sogn og Fjordane: Gjølshammaren Shellfish AS.Sør-Trøndelag: Bryllupsdagen.no AS; Dekkspectrum AS; Elvehavna Media AS; Lund Erling Byggmester AS; Sarah E AS.Nordland: Beck Invest ASI tillegg ble det kunngjort åpnet åtte personlige konkurser.Hele listen, og ytterligere opplysninger om konkursene, finner du her.16 konkurser mandag Mandag ble det kunngjort konkursåpning i følgende selskaper:Østfold: Cafe Riis AS; Moss Entreprenør AS.Akershus: Fjellheim Kjell A AS; Lillestrøm Tømrerservice AS; Norsk Vedlikeholdservice AS.Hedmark: Bygg & Anleggsmontasje AS.Vestfold: Lundh Eiendom AS.Aust-Agder: Planka Bygg AS.Vest-Agder: Hani AS.Rogaland: Kue Skjell AS.Hordaland: Netsecur AS.Sør-Trøndelag: Mesterflis Trondheim AS.I tillegg ble det kunngjort åpnet fire personlige konkurser.Hele listen, og ytterligere opplysninger om konkursene, finner du her.

Nyheter
Næringsliv