Banken overtar Kid Interiør

"Steikje dyre gardiner", må være mottoet til Jul A. Gundersen & Co. Nå tar DnB NOR over Kid Interiør.

Foto: Scanpix
Næringsliv

DnB NOR ble eiere av Kid Interiør fredag. Det skjedde etter tre måneder med forhandlinger i kjølvannet av mislighold av lån på over én milliard kroner.Ifølge Finansavisen tapte Industri Kapital og Jul A. Gundersen 770 millioner kroner på tekstilkjeden i fjor.- Noen investeringer går bra og noen går mindre bra. Men fondet som investerte i Kid Interiør har gjort mange andre investeringer, og har totalt sett gjort det bra, sier Jonas Rodny, kommunikasjonsdirektør i IK Investment Partners.- Det er nå etablert et nytt styre, og det er de som skal føre arbeidet med utviklingen av selskapet videre, sier kommunikasjonsdirektør i DnB NOR, Trond Bentestuen.- Målet er å videreutvikle selskapet og sørge for at det blir drevet på en god og lønnsom måte. Etter vår oppfatning har selskapet gode forutsetninger for å gjøre det godt fremover, med en solid markedsposisjon, sier han.

Nyheter
Næringsliv