Buli nekter å gå med på Quart-konkurs

Eier Arild Buli nekter å underskrive konkursbegjæringen for Quartfestivalen.

Quart-sjef Arild Buli - Foto: Scanpix

Men skaffer han ikke penger innen en uke, vil Quart bli slått konkurs likevel.- Jeg gir aldri opp. Hadde jeg hatt mer penger, ville jeg brukt dem på Quart, sier Arild Buli til fvn.no.100 ansatte med utestående lønn har begjært selskapet Quart Event, som eies av Buli, konkurs. Årsaken til begjæringen er at de ansatte ønsker å sikre seg muligheten til å få dekket lønnen av lønnsgarantifondet. De ansatte representeres av advokat Olav Sylte, og har til sammen et krav på minst 2,5 millioner kroner.Sylte opplyser at et rettsmøte vil bli berammet i Kristiansand tingrett innen en uke. Hvis det fremdeles ikke er penger i kassen vil festivalen bli slått konkurs, ifølge advokaten.- Jeg vet jo at Sylte kommer til å sende begjæringen til retten, men jeg vil overlate til retten å ta stilling til dette, sier Buli.Totalt gikk Quart 09 med 30 millioner i minus, noe som har gitt 15 millioner kroner i gjeld. Buli overtok konkursboet etter at festivalen rett før åpning i 2008 gikk til skifteretten. (©NTB)