Hele 30 konkurser i går

Mandag ble hele 30 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er listen.

Foto: Are T. Samsonsen, Akam.no

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går konkursåpning i følgende selskaper:Østfold: Name On Baby AS.Akershus: Storkarn Strømmen AS; Teaterspurv Stiftelsen.Oslo: Dus Cafe AS; S J Transport; W3 Media AS.Hedmark: Hedmark Telecom AS; Jegma Of Scandinavia AS.Oppland: Frozt AS; Laftetunet Bygg og Anlegg AS.Buskerud: Villspor AS.Vestfold: M&M TCB.Telemark: W O F Restaurantdrift AS.Rogaland: Carmengia Limited; Rogaland Musikkterapi Senter AS.Hordaland: Garuda Kompetanse AS; Vieira AS.Møre og Romsdal: Eline Shipping AS; Jenset Shipping AS; Marina Shipping AS; Nor Cod AS; Skips Christine AS; Vestmar AS.Sør-Trøndelag: Broderieksperten AS.Finnmark: Vital Personell Ltd..I tillegg ble det kunngjort fem personlige konkurser.Hele listen, og ytterligere opplysninger om konkursene, finner du her.