Krangler om Terra-millioner

Terra-saken kan koste advokatfirmaet Wikborg Rein dyrt.

Foto: Scanpix
Næringsliv

Fredag falt kjennelsen i den første utenlandske rettssaken som tar for seg Terra-saken. Både Haugesund og Narvik på den ene siden, og banken Depfa på den andre siden, ser på kjennelsen som en seier.Ifølge DN står advokatfirmaet Wikborg Rein ribbet tilbake. Selskapet ble engasjert av Depfa for å sikre at banken ikke kom i konflikt med norsk lov om de utbetalte penger til de to kommunene. Oppdraget gikk til partner Johan Rasmussen.Dommeren Tomlinson mener Rasmussen har gjort en slett jobb. Det kan få store økonomiske konsekvenser. Trond Eilertsen, partner og styreleder i Wikborg Rein, sier til TV2 at advokatfirmaet tror erstatningsbeløpet vil bli relativt beskjedent.

Nyheter
Næringsliv