- Putt heller pengene i Lotto

- Det er intet håp for 2009. 2010 ser minst like dårlig ut, sier analytiker om kjøleskipmarkedet.

Reefer, kjøleskip - Foto: CC

Ifølge Finansavisen har sammenbruddet i containerskipmarkedet ført til totalhavari for kjøleskiprederne.- Det er intet håp for 2009. 2010 ser minst like dårlig ut, sier en analytiker til Finansavisen.Fred. Olsen, Kristian Siem og Kristian Eidesvik er inne i markedet gjennom henholdsvis Oceanlink, Star Reefers og Green Reefers.- Så lenge containerskipmarkedet er dårlig så vil også kjøleskipmarkedet være dårlig. Containerskipene spiser mer og mer av kjøleskipmarkedet, og det blir stadig mindre å gjøre for de spesialiserte kjøleskipene. Tolvmånedersratene kommer til å falle ytterligere fremover. Mitt råd til investorer som vurderer å kjøpe kjøleskipaksjer er at de heller bør putte pengene sine i lotto, sier analytikeren til avisen.