Quart gikk med 30 millioner i underskudd

- Det var ikke dette jeg tenkte på da jeg sa vi skulle sette rekorder med nye Quart, så dette liker vi svært dårlig, sier festivalsjef Arild Buli.

Foto: Scanpix - Illustrasjonsfoto konsert
Næringsliv

Quartfestivalen i år endte med 30 millioner kroner i underskudd, dobbelt så mye som tidligere antatt.Til sammen skylder festivalen rundt 15 millioner kroner til kreditorer og ansatte og nå truer de ansatte med konkurs. Nærmere 60 personer har ikke mottatt lønn, og flere selskaper og frivillige organisasjoner venter også på penger. Det forteller festivaleier og festivalsjef Arild Buli til NRK.- Tallet er ikke endelig, men det ser ut til å ende på rundt 30 millioner, sier han.Det er i så fall det høyeste underskuddet for Quart noensinne.- Det var ikke dette jeg tenkte på da jeg sa vi skulle sette rekorder med nye Quart, så dette liker vi svært dårlig, forteller Buli.Quartsjefen håper på investorhjelp, men begynner å få dårlig tid.- Dette ønsker vi å gjøre opp på en best mulig måte, men vi trenger tid for å finansiert dette, sier han. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv