Quart konkurs i dag

- Som å skylle penger ned i do, sier advokaten som vil be Quart-sjef Arild Buli om å levere oppbudsbegjæring.

Foto: Scanpix - Illustrasjonsfoto konsert

Advokat Olav Sylte, som representerer rundt 50 av de Quart-ansatte som ikke har fått lønnen de har krav på, vil i et møte med Quart-sjef Arild Buli i dag kreve av Quart-sjefen selv leverer oppbudsbegjæring, melder NRK.Quart skylder kreditorer og ansatte totalt 15 millioner kroner. Sylte mener Buli har fått mer enn nok tid til å skaffe pengene. Hvis pengene ikke kommer på bordet i dag, går Quart konkurs for andre gang på ti år.- Det har gått fryktelig lang tid og Buli har hele tida gitt uttrykk for at han skal få inn investorer. Han forsøker også å få politikerne til å bevilge betydelige beløp for at også investorer skal komme inn. Jeg tror ikke politikerne er så interessert i at han skal fortsette til neste år, at de er villige til å betale uttallige millioner for det, sier Sylte.Advokaten mener Buli drømmer.- Dette er tomsnakk, slik jeg ser det. Det er håp og drømmer fra Bulis side at noen investorer skal gå inn og investere i et stort økonomisk tap.- Det må i såfall være en person som har så uttallige millioner at han velger å gjøre det, som alternativ til å skylle pengene ned i do, sier Sylte.