Refser kjendisinvestor etter konkurs

Sinte investorer går hardt ut mot Christen Sveaas etter konkurs. Har Kistefos fortiet informasjon?

Næringsliv

Ifølge Finansavisen raser investorer mot Christen Sveaas etter konkursen i miljøbedriften Ultimat.- Kistefos fortiet informasjon om at kreditorer ville ettergi gjeld, sier Tor Erling Aasheim.- Vi har ikke opptrådt slik at andre aksjonærer er blitt mer skadelidende enn Kistefos selv er blitt. Ingen har tapt mer enn Kistefos på investeringen i Ultimat, sier adm. direktør Pål Øystein Stormorken i Kistefos Træsliberi AS.De største eierne ved konkursåpningen:1. Kistefos Træsliberi AS (Christen Sveaas): 44 prosent2. Holstad Invest AS (Tor Erling Aasheim): 22 prosent3. Veidekke Gjenvinning AS: 16 prosent4. Søndre Land kommune: 10 prosent

Nyheter
Næringsliv