Ukens 74 konkurser

74 konkurser ble kunngjort åpnet i Brønnøysund denne uken. Her er listen.

Foto: Are T. Samsonsen, Akam.no

Brønnøysundregistrene kunngjorde fredag konkursåpning i følgende selskaper:Oslo: Biochem Norge AS; Circo Investment AS; Oslo Glass & Speil Håndtverk AS; Sciphus AS; Sporto AS; Strand Brødrene AS.Hedmark: Kongsvinger Arrangement AS.Aust-Agder: Strandgt Servicesenter AS.Vest-Agder: Skibåsen 11-13 AS.Rogaland: Carlo Bulk AS; Gina Koldtkjøkken AS.Nord-Trøndelag: Helsehandel AS.Finnmark: Myra Butikken Eftf AS.I tillegg ble det kunngjort åpnet tre personlige konkurser.Hele listen, og ytterligere opplysninger om konkursene, finner du her.74 konkurser Dermed ble det denne uken kunngjort åpnet 74 konkurser, hvorav 15 personlige.Mandag: 14 konkurser Tirsdag: 13 konkurser Onsdag: 20 konkurser Torsdag: 11 konkurser