Satser Fredriksen på havets Easyjet?

- Det virker kjent, sier John Fredriksens høyre hånd Tor Olav Trøim til HegnarOnline i forbindelse med dansk oppslag om "havets Easyjet", hvor Fredriksen kan bli involvert.

Tor Olav Trøim (t.v.) og John Fredriksen - Foto: Scanpix
Næringsliv

Skipsreder John Fredriksen vurderer ifølge borsen.dk å bli partner i et nytt dansk-basert containerrederi; The Containership Company (TCC). Det dreier seg om et enkelt lavpriskonsept som et slags havets Easyjet, som vil utfordre store selskaper som Maersk LieJakob Tolstrup-Møller, som har 25 års shippingerfaring, står bak rederiet sammen med Franck Kayser. Førstnenvte er for øyeblikket partner i det norske skipsmeglerfirmaet Boxton Maritime, mens Kayser har en fortid i A.P. Møller-Mærsk, Scandlines og franske CMA CGM.- Vi er igang med å forhandle med noen av eierne av containerskip, og har diskusjoner med flere investorer, herunder John Fredriksen, sier han.- Det virker kjent, sier John Fredriksens høyre hånd Tor Olav Trøim til HegnarOnline når vi konfererer han med det danske oppslaget. Han vil ikke gi ytterligere kommentarer.Les mer hos borsen.dk

Nyheter
Næringsliv