- Et av de verste kvartalene noen sinne

-Mmen vi har kommet ut av tunnelen, og det er lys, sier Frontlines toppsjef Jens Martin Jensen.

Adm. dir. i Frontline, Jens Martin Jensen - Foto: Finansavisen
Næringsliv

Frontlines toppsjef Jens Martin Jensen venter en bedring i tankmarkedet og gjentar utbyttestrategeni etter et elendig tredje kvartal.- Tredje kvartal var en vanskelig marked, et av de verste noen sinne, men vi har kommet ut av tunnelen, og det er lys, sa Jensen ifølge Reuters på kvartalpresentasjonen.- Vi må helt tilbake til tredje kvartal 2002 for å finne samme situasjon, da var det også tap, sar finansdirektør Inger Klemp.Jensen er optimistisk av flere grunner. Han venter litt mer olje fra OPEC-landene, samt en svært begrenset eller sågar negativ flåtevekst i stortank-markedet i 2010.Frontline-aksjen stiger 0,5 prosent til 147,50 kroner.

Nyheter
Børs