Tandberg-aksjen er pauset i påvente av melding fra selskapet.
Thriller
Sist mandag ble det kjent at Cisco forlenger budet på Tandberg frem til 18. november klokken 17.30. Cisco har som kjent lagt inn et bud på Tandberg på 153,5 kroner pr. aksje.For noen uker siden kunne vi lese en aksjonærgruppe, som representerer 24 prosent av aksjene i Tandberg, avviste dette budet. Mange har derfor spekulert i om Cisco vil heve budet eller om det kan bli en budkrig. I verste fall trekker Cisco seg dersom IT-giganten ikke får tilstrekkelig oppslutning.På Oslo Børs er det i hvert fall mange som tror at budet vil heves ettersom Tandberg omsettes på nivåer over budet fra Cisco.-Det er 60 prosent sjanse for at Cisco øker budet. Jeg tror ikke på budkrig, sa Anita Huun, analytiker i Handelsbanken Capital Markets, til HegnarOnline.