Sir Richard Charles Nicholas Branson er kjent som en av verdens største innovatører og entreprenører. Allerede i 1999 ble Branson adlet med tittelen Knight Bachelor i 1999 for sin innsats for entreprenørskap.Sir Branson kommer til Gulltaggen i Oslo og skal holde foredrag den 29. april 2010.- Vi skal ikke legge skjul på at vi er enormt stolt og gleder oss noe så vanvittig til å stifte et nærmere bekjentskap med Sir Richard Branson, sier faglig ansvarlig i INMA, Ola Hanø.Sir Branson har blant annet rukket å spille biroller i en rekke TV-serier og filmer ved siden av å bygge opp Virgin som inneholder over 360 ulike bedrifter. I dag er Virgin en av verdens mest anerkjente og respekterte merkevarer.Virgin Group har ekspandert inn i flytrafikk, jernbane, mobiltelefoni, finansielle tjenester, musikk, helse og velvære, fritid, romfart og ren teknologi gjennom mer enn 200 selskaper verden over og sysselsetter om lag 50.000 mennesker i 29 land.