Funcom legger frem tall for tredje kvartalet torsdag. Toppanalytiker Fredrik Thoresen i DnB NOR Markets forventer å se Funcom med -0,2 millioner dollar på driften av en omsetning på 5,5 millioner dollar.Se video -- Skal vi tro statistikken, har det vært en fortsatt negativ trend i abbonementsbasen på Age of Conan. Dersom de ikke får lansert expansion pack før jul, vil de sansynligvis fortsette å guide sekvensiell negativ vekst, sier han til HegnarOnline.DnB NOR Markets estimerer selskapets kontantposisjon til 25 millioner dollar ved slutten av året.Nok en gang påpeker Thoresen at Funcom må hente penger før lanseringen av The Secret World, som er ventet tidligst i 2011. DnB NOR Markets-analytiker Fredrik Thoresen har lenge vært kritisk til Funcom-aksjen, en av 2008s store tapere. Det var blant annet hans salgsanbefaling av Funcom som førte til at han ble kåret til en av Skandinavias og Europas beste aksjeplukkere, uansett sektor.