Største fallet noensinne for indeks

Makroindeks i New York stupte.

Publisert 15. des. 2009 kl. 14.39
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 22.10
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 99 ord
Manhattan - Foto: Paulo Barcellos Jr. - Creative Commons
Ferske tall fra USA viser at Empire Manufacturing-indeksen endte på 2,55 i november, mot 23,51 i november. Den var ventet å stige til 24.Dette er det største månedlige fallet noen sinne, og det svakeste siden juli 2009, da indeksen stod i minus 0,55.
Empire state survey
En undersøkelse over forholdene i og forventningene til fremtiden i industrien i New York. Tallene korrelerer bra med både Philadelphia Fed og ISM-indeksen. Den er en indikator på disse viktige makrotallene.Et høyt tall er bullish for dollar og peker på gode forhold, mens et negativt tall peker på svake forutsetninger for å drive næring.